fbpx

Reis van de Witte Beer (paperback)

Paperback

Reis in 9 maanden rond het medicijnwiel met de Witte Beer voor diepgaande transformatie

22,50

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending normaal gesproken binnen 1 – 2 werkdagen, maar van 28 mei – 11 juni 2024 is de uitgeverij wegens vakantie gesloten. Boekbestellingen worden pas vanaf 12 juni 2024 uitgeleverd.

Nederlands | Paperback | Auteurs: Robin Tekwelus Youngblood en Sandy D’Entremont | ISBN 9789492632388 | 260 pagina’s met illustraties

Maak contact met Witte Beer en ontwikkel een sjamanenhart van dienstbaarheid

Dit boek stelt je door de krachtige combinaties van inheemse teachings en moderne praktijken in staat om vollediger en hartstochtelijker te leven dan ooit tevoren. Sjamanistische beoefenaars Robin Tekwelus Youngblood en Sandy D’Entremont delen daarvoor hun methode, gebaseerd op het medicijnwiel, dat een beroep doet op de spirit van Witte Beer om je in je persoonlijke groei te begeleiden. Met zijn hulp transformeer je je gewoonten, los je blokkades op en deel jij je gaven met de wereld.

Reis van de Witte Beer leert je hoe jij je spirituele volwassenheid kunt bereiken. Het toont je je persoonlijke medicijn en je ontdekt je sjamanenhart — een hart dat onvoorwaardelijke liefde en respect koestert.

Je verkent door het Medicijnwiel de zeven heilige richtingen op vier niveaus: spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal. Je krijgt daarvoor van Robin Tekwelus Youngblood en Sandy D’Entremont bij iedere richting bijpassende ceremonies, dagboekoefeningen, schrijfoefeningen, sjamanistische hulpmiddelen en gemeenschapswerk. Deze helpen jou om stapsgewijs het doel van je ziel te manifesteren en moedigen je aan om anderen hetzelfde te gaan laten doen.

Met deze nieuwe ronde van teachings breidt Reis van de Witte Beer het werk uit dat Robin Tekwelus Youngblood en Sandy D’Entremont begonnen in hun boek Pad van de Witte Wolf. Deze nieuwe cyclus brengt de spiraalvormige helix van onze persoonlijke, collectieve en planetaire evolutie in kaart en vraagt ons in de kern om een hart van dienstbaarheid te ontwikkelen voor Al onze Relaties.

Reis van de Witte Beer is de vertaling van het oorspronkelijke manuscript en wijkt af van de Engelstalige uitgave.

Bestel vandaag en begin snel met lezen

Bestel vandaag het boek Reis met de Witte Beer Robin Tekwelus Youngblood en Sandy D’Entremont en begin binnen enkele dagen met lezen en aan jouw reis door het Medicijnwiel samen met de Witte Beer.

Het boek wordt binnen 1-2 werkdagen als brievenbuspost verzonden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reis van de Witte Beer (paperback)”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.